Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor conditii de utilizare. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a acestui document. pravaliacusapunuri.ro isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.

Acest website este intretinut de Pravalia cu sapunuri SRL-D.

DREPTURI DE AUTOR

Intregul continut al site-ului pravaliacusapunuri.ro – texte, imagini, simboluri, elemente de grafica si alte date – este proprietatea pravaliacusapunuri.ro si este aparat de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul pravaliacusapunuri.ro a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

ACCESUL LA SITE

Pravalia cu sapunuri SRL-D garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor Pravalia cu sapunuri SRL-D, fara acordul scris al acesteia.

COMENTARII, COMUNICARI SI ALTE INFORMATII

Cei care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari; pot sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de

spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare. Pravalia cu sapunuri SRL-D are dreptul de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site. Pravalia cu sapunuri SRL-D nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari. Pravalia cu sapunuri SRL-D nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul mesajelor afisate de un utilizator prin intermediul site-ului pravaliacusapunuri.ro

Produsele prezentate pe pravaliacusapunuri.ro sunt produse si comercializare de Pravalia cu sapunuri SRL-D. Preturile produselor pot fi schimbate oricand. Verificati pretul final de vanzare inainte de a achizitiona un produs.

SECURITATEA INFORMATIILOR

Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru. Pravalia cu sapunuri SRL-D nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul. De asemenea nu raspundem pentru erorile in securitatea serverului care gazduieste site-ul.

DECLINAREA RESPONSABILITATII

Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini in orice mod ( aspect, culoare etc.) Orice reclamatie privind calitatea produselor, livrarea sau plata va fi adusa la cunostinta companiei Pravalia cu sapunuri SRL-D in termen legal pentru solutionarea problemei sesizate de client. In cazul in care produsele nu se pot livra sau sufera defectiuni pe parcursul livrarii, clientul poate cere returnarea imediata a sumelor incasate deja de compania Pravalia cu sapunuri SRL-D, dar nu si alte despagubiri. Pravalia cu sapunuri SRL-D condamna incercarile de frauda si acorda tot sprijinul necesar recuperarii eventualelor pierderi. Fiind de acord cu acest document, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri. Valoarea maxima a obligatiilor companie Pravalia cu sapunuri SRL-D fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de Pravalia cu sapunuri SRL-D de la acest client

RETURNAREA PRODUSELOR

In afara cazurilor invocate mai sus, clientul are dreptul ca, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produselor, sa notifice in scris Pravalia cu sapunuri SRL-D asupra deciziei sale de a renunta la produsele comandate, fara obligativitatea invocarii unui motiv anume. Se pot returna numai produsele cumparate de pe site-ul pravaliacusapunuri.ro și neconforme cu specificațiile de pe acest site în momentul cumpărării sau produse trimise eronat de către Pravalia cu Sapunuri. Produsele returnate trebuie să fie în aceeași stare în care au fost livrate, în ambalajul original, cu toate

accesoriile, cu etichetele intacte și documentele care le-au însoțit, ambalate corespunzător pentru protecția pe durata transportului. Nu se vor returna produse desigilate sau folosite.

Pravalia cu sapunuri SRL-D are obligatia sa returneze in termen de 14 zile calendaristice contravaloarea produselor comandate, daca acestea au fost achitate.

COLECTAREA SI UTILIZAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Utilizarea datelor cu caracter personal de catre Pravalia cu sapunuri SRL-D este in conformitate cu reglementarile legale in vigoare in legatura cu protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Utilizam informatiile stranse de pe site-ul pravaliacusapunuri.ro in scopul de a administra inregistrarea conturilor dvs., de a solutiona intrebarile dvs, de a imbunatati site-ul nostru. La inregistrarea in cont v-ati dat acordul asupra utilizarii datelor dvs cu caracter personal pentru a fi informati prin e-mail sau alte forme de comunicare asupra actualizarii site-urilor web, noilor oportunitati oferite de Pravalia cu sapunuri SRL-D si asupra informatiilor aditionale care sunt in interesul dvs precum si news-lettere cu informatii utile.

DEZVALUIREA SI TRANSMITEREA INFORMATIILOR CU CARACTER PERSONAL

Pravalia cu sapunuri SRL-D nu va transmite (prin vanzare sau inchiriere) catre terte parti informatiile dvs. cu caracter personal.

Pravalia cu sapunuri SRL-D poate, totusi, transmite informatia tertilor in urmatoarele cazuri:

 1. Cu acordul dvs.;
 2. Daca este necesara transmiterea unor informatii in vederea furnizarii produselor si serviciilor solicitate de dvs.
 3. Putem transmite informatii cu caracter personal autoritatilor sau institutiilor publice conform prevederilor legale sau bunei-credinte daca:
  • previne o infractiune sau protejeaza siguranta nationala
  • e prevazut intr-o dispozitie legala
  • protejeaza siguranta individului sau siguranta publica
  • protejeaza drepturile companiei Pravalia cu sapunuri SRL-D
  • aceste informatii sunt necesare in vederea rezolvarii diferitelor situatii.
 4. in cazul in care activitatile dvs. contravin termenilor si conditiilor statuate de Pravalia cu sapunuri SRL-D sau a instructiunilor pentru utilizarea anumitor produse si servicii;

TAXE SUPLIMENTARE

Pretul final platit de client este format din pretul produsului si cheltuielile de expeditie. Pravalia cu sapunuri SRL-D nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului.

CONDITII LEGALE

Site-ul pravaliacusapunuri.ro functioneaza conform prevederilor legale ale Statului Roman.

DISPUTE SI CONFLICTE

Orice conflict aparut intre Pravalia cu sapunuri SRL-D si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.