Cine sau ce suntem noi? Simplu. Un stil de viaţă.

 

Din cauza faptului că principala piaţă din România, şi nu numai, este acaparată de produse pentru îngrijire alcătuite, în mare parte, din substanţe chimice care ne pot afecta, atât pe exterior, cât şi pe interiorul trupului, am decis să concep acest proiect foarte drag mie – Prăvălia Cu Săpunuri.

Iar totul a avut la bază o simplă pasiune – un simplu săpun… creat altfel.

Mai întâi a fost o necesitate, ce a pornit din dorinţa de a schimba ceva în igiena familiei mele, apoi am realizat că, în timp, a crescut o pasiune de a culege informaţii cu privire la diferite ingrediente şi de a-mi crea propriile sortimente. Astfel, am început să-mi extind gama de creaţii casnice, aş zice, şi naturale, menite să îmi ofere siguranţa pe care nu o întâlnim mereu în produsele renumite de pe piaţă.

O gamă care să mă protejeze, să aducă confort şi prosperitate pielii. Şi, mai ales, o gamă care mă ajută să contribui la starea de bine a celor din jurul meu. Iar lucrul acesta mă motivează să mă străduiesc mai mult, să dau mai mult şi să devin, cu fiecare zi ce trece, o versiune mai bună a ceea ce sunt.

Parerile clientilor

Sunt mulțumită de produse, incep sa se vada diferentele… cu ajutorul untului de corp cu canepa am resuit sa scap de iritatiile de pe picioare. Multumesc mult!

Mihaela

Produsele sunt super, nu ma asteptam sa-mi placa asa de mult. Recomand!

Ana Maria

Crema cu avocado it s the best:) are textura usoara, cremoasa, se absoarbe instant in piele, eu o folosesc inclusiv vara! Nu are miros puternic, pe mine m-a „uns” la suflet! Inimioarele din sare pentru baie sunt adevarate bijuterii! Pielea ramane fina si fara sa ma dau cu gel de dus cu o patrime crema hidratanta:) au o aroma extraordinara si le am folosit si la baia copiilor! Recunosc ca le am folosit mai mult ca si cadou alaturi de un balsam de buze sau de un sapun ambalat elegant!

Angela

Crema cu avocado e foarte bună și nu mai am coji pe față.

Alexa

Mamei mele ii prinde foarte bine crema pentru ochi si fata, iar pe mine m-au incantat sapunurile si inimioarele efervescente pentru baie. Sapunurile curata foarte bine si nu usuca pielea. Nu mi-e teama sa folosesc aceste produse si pentru copiii mei. Recomand!

Elena

Mamei mele ii prinde foarte bine crema pentru ochi si fata, iar pe mine m-au incantat sapunurile si inimioarele efervescente pentru baie. Sapunurile curata foarte bine si nu usuca pielea. Nu mi-e teama sa folosesc aceste produse si pentru copiii mei. Recomand!

Elena

Sunt foarte mulțumită de produsele primite. Beneficiile se văd de la prima folosire, sunt de calitate, din ingrediente naturale, fara chimicale, parfumate și au un preț accesibil oricui. Mulțumesc! Va doresc succes!

Bianca, 37 ani

Multumesc , Pravalia cu sapunuri! Fiecare baie este un adevarat moment de rasfat datorita sarurilor efervescente. Cea cu levantica este preferata mea!

Andreea