Livrarea și returnarea produselor

Livrare

Produsele vor fi expediate în 1-2 zile lucratoare de la plasarea comenzii, prin curier rapid (DPD). 
 
Livrarile se fac doar in zilele lucratoare, iar comenzile se preiau pana in ora 14:00.
 
  • Comenzile plasate in timpul saptamanii dupa ora 14:00 vor fi preluate a doua zi.
  • Comenzile plasate vineri dupa ora 14:00 si comenzile plasate in weekend se procesează începând cu dimineața zilei de luni care urmează.
Coletele cu valoare mai mare de 200 RON beneficiaza de transport gratuit.
 
  • Taxele de livrare sunt dupa cum urmeaza: curier  plata ramburs – 19lei.
*În termen de 1-2 zile lucrătoare de la confirmarea expeditiei coletului vei fi contactat/ă de către curier pe numarul de telefon pe care l-ai furnizat în momentul plasării comenzii. 

Politica de retur

Clientul Pravalia cu Sapunuri are dreptul să renunţe la produsele cumpărate, fără a fi nevoit să justifice decizia de renunţare şi fără a suporta alte costuri decât cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, în termen de 14 zile începând de la ziua în care a intrat în posesia fizică a produselor. Conform legislaţiei in vigoare, renunţarea la cumpărare este aplicabilă doar clienţilor persoane fizice.

Clientul trebuie să verifice comanda primită și să notifice Pravalia cu Sapunuri în cazul în care a constatat diferențe, erori sau neconformități.

Se pot returna numai produsele cumparate de pe site-ul www.pravaliacusapunuri.ro și neconforme cu specificațiile de pe acest site în momentul cumpărării sau produse trimise eronat de către Pravalia cu Sapunuri. Produsele returnate trebuie să fie în aceeași stare în care au fost livrate, în ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele care le-au însoțit, ambalate corespunzător pentru protecția pe durata transportului. Nu se vor returna produse desigilate sau folosite.

Pentru a-și exercita dreptul de retragere, clientul trebuie să informeze Pravalia cu Sapunuri înainte de expirarea perioadei de retragere, cu privire la decizia de a se retrage din contract, utilizând adresa de e-mail contact@pravaliacusapunuri.ro sau sunand la numarul de telefon afisat pe site.

Pravalia cu Sapunuri va rambursa consumatorului contravaloarea produselor returnate în cel mult 14 zile calendaristice de la data preluării produselor returnate.